pondělí, 16 únor 2015 06:22

Testování švýcarských dobrot

Ahoj, dnes vám štěknu něco o velmi zodpovědné práci, kterou jsem měla na programu minulý týden. Jak už víte z Instagramu, zatímco jsem byla v rozmazlovacích lázních, můj člověk byl na informativním výjezdu v cizině. Švýcaři si potrpí na velmi kvalitní jidlo, a tak jsme chtěli zjistit, jestli to platí i pro jídlo pejsčí a taky nabrat inspiraci pro naší pekárnu. A tak jsem ochutnávala vzorky a dělala si poznámky. Rybí maso s rýží Herrmann's bylo tak voňavé a dobré, že jsem se olizovala až za ušima. Terina z hovězího s rýží (naturaDOG) byla taky náramná, a to samé platí i o tuňákové "konzervičce" Moments s dýní a sladkými bramborami. Zklamáním naopak byly sušenky Snuggis z Emmentaleru, které jsou podle popisu božské (Ručně vyrobené z lokálních surovin, bez barviv a konzervantů...), akorát zatímco po těch z naší pekárny (Třeba ty supermasíčkové, to je sen!) se můžu utlouct, tyhle mi moc nejedou. Co mlsáte nejraději vy? Pac a pusu.

Číst 535 krát

Zanechat komentář

Ujistěte se, že zadáte požadované informace, tam kde je vyznačeno (*). Kód HTML není povolen.



Anti-spam: je třeba splnit zadání